Circus Ronaldo in het park

Het befaamde circus Ronaldo komt naar Opwijk. Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni, telkens van 20 tot 22 uur, slaat het zijn tenten op in het park van het Hof ten Hemelrijk in het centrum van Opwijk.

Verwacht je aan theatercircus, in niets te vergelijken met een gewoon circus. Het Gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk sluit hiermee het cultuurseizoen 2017-2018 feestelijk af. De vertoning van Nanosh Ronaldo is slechts op tien plaatsen in Vlaanderen te zien, waaronder Opwijk.

Met de voorstelling Swing vangt hij een nieuw hoofdstuk aan in een lange geschiedenis van spektakelmakerij. De artiesten trekken alle registers open op maat van swingmuziek uit de Golden Fourties. Met Swing keert Nanosch Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale. Kaarten: 15 euro (-26 jaar: 10 euro). Tickets via: gc.tickets@opwijk.be.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk