CD&V doet het met toneel- en Kubb-spelers

Met Bart Van Biesen, Albert De Vis en Hans Van den Eynde heeft CD&V drie nieuwe namen op haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Bart Van Biesen (55) is geboren en getogen in Droeshout. Hij is gehuwd met juf Els Wermoes uit de Lettertuin. Bart is webmaster en spelend lid van de Toneelvereniging Sterrenregen in Droeshout.

Albert De Vis (62) is afkomstig uit Nijverseel, maar zijn thuis is op de Esp in het centrum. Na 42 jaar actieve dienst in de financiële wereld is hij met pensioen. Hij is al meer dan 45 jaar actief in de Nijverseelse toneelvereniging De Bloeiende Wijngaard. Sinds verschillende decennia is hij de drijvende kracht in de groep van de wagenbouwers in de Sint-Pauluspaardenprocessie.

Hans Van den Eynde (37) is een inwijkeling uit Strombeek-Bever. Hij is gehuwd met Els Debrucker. Beiden zijn kubb-spelers. Hans is voorzitter van ‘Bekubbstderop’ en beroepshalve is hij treinbegeleider bij de NMBS.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk