Seizoensfinale Familie ingeblikt

Vorige vrijdagmiddag is √©√©n minuut van de seizoensfinale van “Familie” ingeblikt op de Ringlaan in Opwijk. Er werden verschillende shots op de weg genomen van twee wagens bestuurd door de acteurs Vincent Banic (Guido) en Bab Buelens (Emma) en twee andere auto’s die in de sc√®ne betrokken werden. Er kwam een stuntteam aan te pas om alles in goede banen te leiden. Er werden ook verschillende figuranten ingezet.

Het fragment wordt uitgezonden op 29 juni op VTM. De Ringlaan werd vanaf 14 uur voor de filmopnames voor enkele uren afgezet tussen het kruispunt met de Fabriekstraat en de rotonde aan de Steenweg naar Merchtem.

Het is de derde keer dat een filmploeg van de soap “Familie” in Opwijk neerstrijkt. In 2014 werd een fragment op ongeveer dezelfde plaats opgenomen. Toen werd Hannah Van den Bossche op haar fiets van de sokken gereden.

De VTM-cineasten ontdekten de plaats een eerste keer in oktober 2010. Toen reed Jo Hens met de oudjes Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe aan boord, door het rode licht en werd hij staande gehouden door de politie.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk