Vier kleuterkoppeltjes in bootje gestapt

Heel wat kleuters zijn bezig met “verliefd zijn” en “een liefje hebben”. Het gaat zelfs zo ver dat ze met elkaar willen trouwen.

Uit de verliefde kapoenen van de derde kleuterklas B van juf Elli De Mot van de gemeentelijke basisschool De Boot waren er vier koppeltjes bereid om de grote stap te zetten en voor burgemeester Albert Beerens in de trouwzaal van het gemeentehuis het jawoord uit te spreken, waarna ze elkaar een innige knuffel gaven of een zuinig kusje zoals in “Blind Getrouwd”.

Zo stapten Marie De Rocker en Liam Vanderstraeten in het bootje (met Gitte Vandemeerssche en Nore De Ridder/Leon Pil als getuigen), Zoë Decker en Thor Herzeel (met als Sien Lemberechts en Tuur Hellinckx als observatoren), Elena Van Wesemael en Arno Mannaert (met Wine Govaert en Senne Caeymaex op de eerste rij) en Dina Ayed en Noah Lantin (met de goedkeuring van Pieter Timmerman en Lukas Hardies).

Enkele ouders, grootouders en sympathisanten woonden vrijdagmiddag de plechtigheid bij in GAC II aan de Ringlaan.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk