Populaire cafébazin bij Open VLD

Eliane Laurent en Ingrid Van Biesen zijn twee nieuwe kandidaten bij Open VLD voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober 2018.

Eliane Laurent is 63 jaar en afkomstig uit Droeshout. Zij stond meer dan 26 jaar achter de toog in een café in centrum-Opwijk; de laatste 23 jaar daarvan in Spechteshof (Hof ten Hemelrijk), tot ze met pensioen ging einde 2017. Zij is de schoonmoeder van Peter, de zoon van burgemeester Beerens.

Er kwam meer tijd vrij voor de kinderen Sven en Leslie en hun respectieve partners Karen en Peter, en de drie kleinkinderen: Victor, Anna en Olivia. Maar nu wil ze iets terugdoen voor Opwijk.

Zij had altijd wel interesse voor politiek, maar er actief mee bezig zijn was voor haar begrijpelijkerwijze geen optie. Sinds haar pensionering besliste ze om op te komen voor Open VLD.

Waar ze zich voor wil inzetten is het welzijn van kinderen en gezinnen, de vlaamse identiteit van onze gemeente en de ondersteuning van de zelfstandigen.

Ingrid Van Biesen is 43 jaar en geboren en getogen Mazenzelenaar. Ze werkt als HR-medewerker en vertrouwenspersoon. Ingrid wil samen met de liberalen streven naar een optimale sociale werking, en het behoud van het groene en landelijke karakter van de gemeente. Haar aandacht gaat uit naar ecologie, milieubehoud en bescherming.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk