Saved by the Bell op Dag van de Leerkracht

Donderdag 5 oktober was een speciale dag  voor de honderdduizenden leerkrachten die hun beste krachten wijden aan kleuters, scholieren en studenten. Zowat overal was er een kleine attentie om de juffen, de meester, de leraren of professoren te danken voor hun inzet. Zo ook in de vrije basisschool ’t Luikertje in Nijverseel (Opwijk).

Voor het begin van de lessen waren de 195 kleuters en lagere school kinderen verzameld op de speelplaats. Iedereen (ook de juffen en meesters) hadden een bel of belletje mee. Voor de lessen begonnen werd er stevig gerinkeld en gebeld voor de actie Saved by the Bell die aanklaagt dat er wereldwijd nog miljoenen kinderen zijn die niet naar school kunnen gaan.

Nadat de belletjes hun rinkelwerk hadden gedaan kregen alle leerkrachten een cadeautje van het Oudercomité van de school. En een luid applaus van hun lieve leerlingen. Bravo meester, dank u wel juf! En dan rinkelde de schoolbel, tijd om aan de slag te gaan.