Singelpop zaterdag met Gene Thomas, De Gies en Belle Perez

De gemeente en uw plaatselijke radio slaan al voor de dertiende keer de handen in elkaar voor de organisatie van een gratis familiefestival op het Singelplein in Opwijk-centrum.
Goeiedag-radio stelde een aantrekkelijke affiche samen voor de editie van zaterdag 1 juli. Zanger-presentator Gene Thomas (19 uur) is een van de meest gevraagde Vlaamse artiesten, maar het radiostation kon hem toch vastleggen.
De zanger-presentator ruimt het podium voor VC De Gies (20.00). VC staat hier voor Vlaamse Coverband, waarvan alle leden Gie heten. Gie op zijn Nederlands, want zij vinden dat het Nederlandstalige lied te vaak verdrongen wordt.
Belle Perez (21.30) is bij andere gelegenheden al verschillende keren in Opwijk geweest, maar ze stond nog nooit op het Singelpop-podium.
Ivan Pecnik & The Rockmantics (22.30) met onder meer Ivan zelf, Eric Melaerts en Ben Crabbé vullen het volgende anderhalf uur muzikaal op, waarna de internationaal bekende dj Alano Lopez (0.00-2.00) nog een feestje bouwt.
 
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk