Vera De Koster neemt ontslag

Schepen van onderwijs, jeugd, buitenschoolse kinderopvang, PWA en jubilarissen Vera De Koster neemt ontslag als schepen en gemeenteraadslid om persoonlijke, familiale redenen. Haar opvolging zorgt voor een hele stoelendans in de bewindsploeg van Open VLD. Vera De Koster wordt als schepen opgevolgd door Joske Vermeir die op haar beurt als voorzitter van de gemeenteraad zal opgevolgd worden door William Engels.

In de gemeenteraad zal Vera (rechts op de foto bij het in gebruik nemen van het vernieuwde speelplein in het Konkelgoed) worden vervangen door Nico Dubuisson. Als fractieleider van Open VLD  wordt William Engels vervangen door Marieke De Medts. Zij zal William eveneens vervangen in de politieraad. De overdracht zal gebeuren op de gemeenteraden van mei en juni 2016.