Singelpop staat al te popelen in de startblokken

Ze hopen uiteraard op goed weer, de organisatoren van het Opwijkse Singelpop festival op zaterdag 4 juli. De muzikale aftrap wordt om 19 uur gegeven door Arunee, een lokaal talent dat in de Kids Voice bewees over heel wat troeven te beschikken. Singelpop

Een uurtje later is het aan Lura Tesoro, een ster die steeds feller begint te schitteren. Om 21.30 uur is het aan een trio van dames die hun strepen reeds verdiend hebben: Isabelle A(dam), Sylvie De Bie en Anneke Van Hooff (gewezen actrice in Familie).

Om 23 uur is er ambiance en gezellige muziek met de Royal Funk Force die borg staan voor een stomende set. Een half uur na middernacht neemt DJ Neglectik het over voor een feestje dat duurt tot 2 uur in de morgen. Op dat moment valt het doek over de 11de editie van Singelpop.

Belangrijk detail: de toegang is nog steeds volledig gratis. Singelpop is een festival georganiseerd door Spits FM i.s.m. het gemeentebestuur en vindt plaats op de Singel, in het centrum van de gemeente.