Overvallers apotheek in Nijverseel ingerekend (update)

Drie mannen hebben gisteren namiddag een overval gepleegd op een apotheek in het Opwijkse Nijverseel.

De drie vielen de zaak langs de Nijverseelstraat rond 16 uur binnen. Ze hadden een kap over het hoofd, één van hen droeg een helm. Eén van overvallers bedreigde de apotheker met een vuurwapen terwijl een andere een mes toonde.

De drie daders gingen er uiteindelijk vandoor met een buit van 1.500 euro cash en twee laptops. Ze sloegen op de vlucht met een auto. De apotheker raakte niet gewond. De lokale politie opende een onderzoek. Voorlopig werd er nog niemand aangehouden.

Een getuige heeft foto‚Äôs kunnen nemen van het vluchtvoertuig en de nummerplaat. Zo kon de bestuurder ge√Įdentificeerd en gearresteerd worden, een tweede verdachte werd ook reeds ge√Įdentificeerd en gearresteerd en bleek minderjarig. De derde kon nog niet ge√Įdentificeerd worden.

Nieuwsbrief
Je zou ook interesse kunnen hebben in...