Openluchtzwembad opent woensdag

Het openluchtzwembad Lammekes in Grimbergen is in juli en augustus elke dag open van 12 tot 19 uur. Om aan de kassa alles vlot te laten verlopen, wordt aan bezoekers gevraagd om spontaan hun identiteitskaart voor te leggen. Ook kinderen vanaf 12 jaar moeten in het bezit zijn van hun identiteitskaart.

Aan de hand van de identiteitskaart wordt het te betalen toegangstarief bepaald. Inwoners van Grimbergen (leeftijd vanaf 12 jaar) betalen 4 euro. Personen die niet in Grimbergen wonen (leeftijd vanaf 12 jaar) betalen 10 euro. Kinderen (tot 12 jaar) uit Grimbergen betalen 2 euro, kinderen (tot 12 jaar) die niet in Grimbergen wonen betalen 5 euro.

Om te voorkomen dat discussies aan de kassa uit de hand lopen, zal de politie regelmatig een oogje in het zeil houden. Het personeel heeft in ieder geval steeds het recht om bezoekers die niet in het bezit zijn van hun identiteitskaart te weigeren.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise