Zomerhappening maakt van Opwijk weer dorp vol fantasie en animatie

Al voor de 41ste keer wordt op 15 augustus in en rond het Hof Ten Hemelrijk de Zomerhappening van Nijdrop georganiseerd. Wat begon als de ambachtenmarkt in 1974 is de laatste jaren uitgegroeid tot een festival met een hoek af. Verwacht je aan het onverwachte, laat je betoveren door de magie van kunstenaars en clowneske figuren, kom luisteren naar eigenzinnige maar daarom niet minder aangename muzikale artiesten.

In een kader van kermis en pop-up markt kan je genieten van optredens van o.m. Kapitein Winnokio, de Piepkes (Frederik Sioen, Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet), Nele needs a Holiday, The Rhythm Junks en knotsgekke acts als de Florofoon, Flurk, Boucherie Bacul, Deux Sans Trois, The Wedding Chapel, Entre Sonore en Part-a-Fou. Er is een grimestand en een ‘haarstand’ van Quoi Fuur.

De 41ste Zomerhappening wordt afgesloten met spetterend vuurwerk.