Judoka breekt been van cafébaas (Update)

Raf Janssens (53), cafébaas van café Den Bruinen in Mazenzele, houdt aan het incident van vorige zondag een gebroken dijbeen over.

De man die hem in de rug aanviel is ex-judoka V.M.K. uit Opwijk. Raf Janssens blijft een hele tijd werkonbekwaam en kan dus niet zelf zijn café openhouden. Hij rekent op zijn dochters om zijn plaats tijdelijk in te nemen.

De dader is een ex-zwarte gordel. Hij was zaterdag – in de late uurtjes – met een maat naar het café gekomen. Hij wou een geuze bestellen maar cafébaas Raf deelde hem mee dat die op was. Vervolgens kwam het tot een discussie en handgemeen.

V.M.K. en zijn kompaan werden buitengewerkt maar V.M.K. beloofde terug te komen. Dat deed hij zondagochtend ‘om zijn portefeuille en gsm te zoeken’ die cafébaas Raf volgens V.M.K. had gestolen.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...