10.000-stappenclash ook in Opwijk

Opwijk heeft een jaar geleden het charter getekend voor een Gezonde Gemeente. Acties rond gezondheid en een actiever leven, krijgen extra aandacht. Opwijk gaat de uitdaging aan en is geregistreerd voor de 10.000-stappenclash.

De 10.000-stappenclash is een competitiespel tussen alle inwoners van verschillende Vlaamse gemeenten. We dagen elkaar uit van 16 mei tot en met 16 juni 2014. Gedurende deze maand moedigen we onze Rode Duivels aan op het wereldkampioenschap in Brazili√ę, we stappen namelijk virtueel mee richting Brazili√ę. De gemeente die na 1 maand de meeste stappen heeft gezet en de gemeente die tijdens de wedstrijd de meeste vooruitgang heeft geboekt, zijn de winnaars!

Doe je mee?     

Registreer uw stappen op www.10000stappen.be of meld je aan in het Sociaal Huis De Wegwijzer om je te laten registreren: Kloosterstraat 10 – 1745 Opwijk – 0800 113 41 – elke werkdag open van 9 tot 12u uur (gesloten op donderdag).