Onderhoudswerken Steenweg op Vilvoorde (N211) in Opwijk

Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) vernieuwt tijdens de nacht van woensdag 30 oktober op donderdag 31 oktober het wegdek op de Steenweg op Vilvoorde (N211) tussen het kruispunt met de Droeshoutstraat en het kruispunt met de Steenweg op Merchtem.

De bestaande asfalt toplaag (bovenste laag) wordt verwijderd en vervangen door nieuw asfalt. Om het verkeer zo weinig mogelijk te hinderen, voert de aannemer de werken grotendeels na de avondspits en ’s nachts (van 20 uur tot 6 uur) uit.

Timing onder voorbehoud

Aangezien er niet geasfalteerd kan worden bij slecht weer, is het echter mogelijk dat de timing van de werken nog verschuift.

Omleidingen

Tijdens de werken (’s avonds en ’s nachts) blijft de gewestweg afgesloten. Er wordt signalisatie geplaatst om het verkeer zo efficiĂ«nt mogelijk om te leiden. Kort voor de start van de werken worden er vooraankondigingsborden geplaatst zodat frequente gebruikers op de hoogte zijn van de werken.

Meest gelezen op Goeiedag.be