Tourrevelatie Jarlinson Pantano in Na-Tour Ninove

De Colombiaan Jarlinson Pantano is de eerste buitenlandse naam die Flanders Cycling Events bekend maakt. Pantano won de 15e rit in de Ronde van Frankrijk (de bergrit naar Culoz) en werd zaterdag nog tweede in de voorlaatste rit van de Tour.

Hij brengt zijn ploegmakker bij IAM Cycling, onze landgenoot Oliver Naesen, mee naar de Denderstad. Voor de 28-jarige Pantano staat zaterdag 30 juli nog de Clàsica San Sebastian op de agenda. Waarna hij – samen met Greg Van Avermaet – naar ons land terugvliegt om zondag paraat te zijn in Ninove.

Naast Greg Van Avermaet, Jarlinson Pantano en Oliver Naesen hebben ook Thomas De Gendt, Sep Vanmarcke, Tiesj Benoot,  Jasper Stuyven en Iljo Keisse hun handtekening al gezet.

Meer info: www.flanderscyclingevents.be

Topartikels editie Ninove-Dender