Jaagpad in Pollare afgesloten

Waterwegbeheerder Waterwegen en Zeekanaal NV start vanaf maandag 27 juni met herstellingswerken aan het jaagpad langs de Dender tussen de Schuitstraat en de sluis in Pollare. Tijdens de werken, die ongeveer twee weken zullen duren, wordt het jaagpad volledig afgesloten voor fietsers en voetgangers.

Het jaagpad tussen de voetgangers- en fietsersbrug Zwarte Flesch aan de Schuitstraat en de sluis in Pollare is op verschillende plaatsen aan herstelling toe. Tijdens de werken wordt het half verharde jaagpad volledig heraangelegd.

De  herstellingswerken starten op maandagochtend 27 juni en zullen, zonder onvoorziene omstandigheden, tot donderdag 7 juli duren. Tijdens de werken wordt het jaagpad afgesloten voor fietsers en voetgangers, er is een plaatselijke omleiding voorzien.

Topartikels editie Ninove-Dender