Multicultureel feest zoekt hulp

De stad Ninove organiseert voor het vierde jaar op rij NinoMundo, een multicultureel straatfeest in het centrum van Ninove. Tijdens NinoMundo kunnen Ninovieters In een gezellige marktsfeer kennis maken met de verschillende culturen en nationaliteit in hun stad.

Tijdens toffe workshops maken ze al doende kennis met allerlei culturen uit heel de wereld. In de verschillende eet- en drinkkraampjes kunnen ze proeven van de culinaire diversiteit in Ninove. Op het centrale podium komt dans en muziek uit de hele wereld aan bod.

De dienst integratie zoekt Ninovieters van vreemde herkomst die het eten, de kunst, de muziek, … uit hun cultuur wil delen met de andere inwoners. Wie wenst aan te sluiten kan terecht op een infoavond die plaatsvindt op donderdag 25 februari om 20 uur in het oud stadhuis, Oudstrijdersplein 6 in Ninove.

Meer info? Dienst integratie, 054 31 32 48, integratie@ninove.be.

Topartikels editie Ninove-Dender