Heilige Harten Secundair zamelt 1.912 euro in voor CAW

De leerlingenraad van Heilige Harten Secundair in Ninove zette opnieuw de schouders onder een actie voor het goede doel. In samenwerking met oud-leerlingen en leerkrachten werd op donderdag 18 december 2015 een Warmste Nacht georganiseerd ten voordele van CAW-Ninove en bracht 1.912 euro op.

Een 10-tal oud-leerlingen van HHS gaf de hele nacht (van donderdag 18 uur tot vrijdagmiddag 12.30 uur) workshops aan een 30-tal leerlingen van de leerlingenraad. Tijdens deze marathon stonden er allerlei activiteiten op het programma om geld in te zamelen. De leerlingen brachten een bezoek aan CAW-Ninove, verkochten zelfgemaakte wenskaarten, maakten insectenhotels,…

Met het ingezamelde geld wil de leerlingenraad de opbouw van sociale moestuinen steunen. Het CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk) te Ninove heeft hiervoor materiaal nodig om dit sociaal project te kunnen realiseren.

Topartikels editie Ninove-Dender