Recordopbrengst familiedag Watergroep

De negende editie van de familiedag, die de Watergroep op zaterdag 25 april 2015 in Ninove organiseerde ten voordele van Kom op tegen Kanker, was de meest succesvolle tot nu toe. Het evenement dat om de twee jaar plaatsvindt, werd bezocht door bijna 4.000 mensen. De totale opbrengst bedraagt niet minder dan 45.000 euro.

‘De opbrengst van onze eerste familiedag bedroeg iets meer dan 27.000 euro, zodat we bijna van een verdubbeling spreken in een tijdspanne van 10 jaar’, vertelt Patrick Van Gysegem, sectorchef van de Watergroep, die zijn schouders zet onder de organisatie van het evenement. ‘Onze formule is altijd dezelfde gebleven: een heerlijk buffet, kinderanimatie, talrijke demonstraties en optredens van Vlaamse artiesten.’

De voorbije edities slaagden de organisatoren er telkens in om een grote tombolaprijs in de wacht te slepen. Ook dit jaar schonk garage Valckenier uit Aalst een Renault Twingo voor de winnaar. De trekking verliep echter niet van een leien dakje. Het duurde weken vooraleer de winnaar kon aangeduid worden. Uiteindelijk kwam Sandy Van Isterdael uit de Populierenlaan in Denderleeuw met haar derde reservenummer als winnaar uit de bus. Zij mocht op donderdag 17 september uit handen van Christoff en Lindsay de sleutels van haar gloednieuwe wagen in ontvangst nemen.

Ondertussen werkt Patrick Van Gysegem aan een verrassing voor de jubileumeditie die op 27 april 2017 georganiseerd zal worden.

Topartikels editie Ninove-Dender