Wint 'De Okkernoot' de Solidariteitsklik ?

Het is niet ondenkbaar dat het solidariteitsproject ‚ÄėDe Okkernoot‚Äô, ondersteund door Carrefour Ninove, tegen middernacht als winnaar zal eindigen in de Solidariteitsklik.

De Solidariteitsklis is een initiatief van Hypermarkten Carrefour en Carrefour Foundation dat ¬†verenigingen met sociaal oogmerk, vaak lid van de Belgische federatie van Voedselbanken, een duwtje in de rug wil geven. In de Ninoofse winkel koos men voor ‚ÄėDe Okkernoot‚Äô, een tehuis dat woongelegenheid, animatie en kortopvang biedt aan mensen met autisme of autismespectrumstoornissen.

De 44 projecten gekoppeld aan evenveel Belgische winkels van Carrefour werden midden november 2014 voorgesteld. Sinds die dag kunnen mensen √©√©n of meerdere stemmen uitbrengen voor een project. Momenteel strijden Carrefour Oostakker (project De Kromme Boom vzw) en Carrefour Ninove voor de eerste plaats. Het project ‚ÄėDe Okkernoot‚Äô van de Ninoofse Carrefour staat aan de leiding met ruim 65.000 stemmen, Oostakker telt er iets meer dan 63.000.

Nog tot en met 31 december 2014 kan er geklikt worden. Om middernacht weten we dus of De Okkernoot de hoofdprijs, een bedrag van ‚ā¨ 30.000 euro, in ontvangst mag nemen.

Meer info : www.solidariteitsklik.be.carrefour.eu . Op de foto v.l.n.r. Vincent Van Den Broeck (directeur Carrefour Ninove), Pat Hamelrijck (directrice vzw De Okkernoot) en Glenn Debast (manager beenhouwerij/vis Carrefour Ninove en coördinator van het project). 

Topartikels editie Ninove-Dender