Inhuldiging Ninovita retailpark

Redevco Retail Belgium vierde op woensdag 23 april 2014 de inhuldiging van haar retailpark Ninovita. De Carrefoursite aan de Albertlaan in Ninove bestaat al sinds 1972 en werd nu uitgebreid tot 18.200 m² commerciële oppervlakte. Bestaande huurders Carrefour, Lunch Garden, Auto 5 en Shell verwelkomen enkele nieuwe huurders zoals Mattentaartje,Krëfel, Sportsdirect, Casa en Leonidas.

Het bestaande gebouw kreeg een nieuwe look en werd gekoppeld aan een nieuwbouw waarin de nieuwe huurders werden ondergebracht. Een extra sas met klantenliften verbindt het winkelcomplex met de dakparking die opnieuw in gebruik werd genomen. Ook de gelijkvloerse parking werd volledig heraangelegd waardoor de site een totale capaciteit van 604 parkeerplaatsen heeft waaronder twee plaatsen voor elektrische wagens.

De herontwikkeling gebeurde in samenwerking met architectenbureau Jaspers & Eyers, groep Infrabo voor de infrastructuurwerken, Establis en Tom Hernalsteen voor de stabiliteitswerken, Erbeko als studiebureau speciale technieken, Ibeve als veiligheidscoördinator en Dirk Broos als projectmanager, alles werd uitgevoerd door aannemer Stadsbader.

Topartikels editie Ninove-Dender