Vandaag start van zonnige carnavalsvierdaagse

Met het kindercarnaval, een organisatie van de Ridders in de Wortelorde, begint Ninove vandaag aan zijn carnavalsvierdaagse. Ze eindigt op dinsdagnamiddag om 15.11 aan café Den Belleman waar de wettel verbrand wordt.

Programma :

  • Kindercarnaval op zaterdag 8 maart. Vertrek om 14 uur op het Oudstrijdersplein aan het oud stadhuis. Gratis inschrijving in CC De Plomblom van 12 tot 13.30 uur. Alle info op www.riddersindewortelorde.be
  • Publiciteitskaravaan gevolgd door carnavalsstoet (Roze Zondagstrein) op zondag 9 maart. Vertrek publiciteitskaravaan om 12 uur in Meerbeke, vertrek carnavalsstoet om 13.30 uur op de Koning Boudewijnlaan.
  • Maandagavondstoet op maandag 10 maart. Vertrek om 19 uur op het Stationsplein en omgeving.
  • Stratencarnaval van maandag 10 maart tot dinsdag 11 maart
  • Wortelverbranding op dinsdag 11 maart om 15 uur aan caf√© Den Belleman
  • Opruiming binnenstad op woensdag 12 maart vanaf 5.30 uur.¬†
Topartikels editie Ninove-Dender