Toneelvereniging ‘Willen is Kunnen’ brengt de komedie ‘Met volle goesting’

Vanaf vrijdag 22 november speelt toneelvereniging ‘Willen is Kunnen’ uit Appelterre-Eichem de komedie ‘Met volle goesting’, van de hand van Julia Engelen. Een blijspel in vijf bedrijven.

Het verhaal speelt zich af in de lobby van hotel ‘Met volle goesting’. In dit hotel wordt jaarlijks een kuurweek georganiseerd en komt telkens hetzelfde groepje dames afgezakt om er uitgebreid te kuren, te diëten én te genieten van de diensten van dokter Kurt De Nayer. Deze slaagt er in om de dames tevreden naar huis te laten gaan, maar dit jaar loopt alles grondig fout…

Twaalf acteurs en actrices staan opnieuw klaar om onder het goedkeurend oog van regisseur Eddy Cassiman en zijn assistente Silke Cassiman  het publiek een aangename en ontspannende avond te bezorgen.

Er zijn voorstellingen op vrijdag 22 november, zaterdag 23 november, vrijdag 29 november en zaterdag 30 november en dit in zaal Pax, Dorp 13 in Appelterre. De toegangsprijs bedraagt 7 euro, kinderen jonger dan 12 jaar betalen 3 euro. Reserveren is verplicht via 0475/ 53 02 18 (op di-do-za van 17 tot 19 uur ) of op www.wik-appelterre.be 

 

Topartikels editie Ninove-Dender