VIDEO: Heilige Harten Secundair zingt voor slachtoffers tyfoon Haiyan

In het kader van hun project ‘Change the world’ namen de leerlingen van 4STW en 4CM van IKORN Heilige Harten Secundair samen met hun klastitularis Tim Van Nieuwenhove en de schoolband Musense het lied ‘Oh no – song for the victims of Haiyan’ ’ op.

Het liedje en de tekst zijn gecomponeerd en geschreven door de Tim Van Nieuwenhove, die als Cherman eerder ook al een cd uitbracht. Met het lied en bijhorende videoclip willen de leerlingen de aandacht vestigen op de gevolgen van de klimaatopwarming.

Ze zijn er immers allemaal van overtuigd dat er iets aan het klimaat moet gebeuren om rampen zoals op de Filipijnen te voorkomen.

De opbrengst van de verkoop van de cd gaat naar de slachtoffers van de tyfoon Haiyan.

Het project kunt u volgen en steunen via http://change-the-world1.webnode.nl/.

Voor alle acties in onze regio rond Haiyan 21-21, kijk op goeiedag.be/tag/haiyan

Topartikels editie Ninove-Dender