Christophe Van der Biest wint affichewedstrijd

De officiële opening van het nieuwe carnavalsseizoen op 11 november werd ook nu weer afgesloten met de bekendmaking van de winnaar van de affichewedstrijd. Wie lid is van een Ninoofse carnavalsvereniging mag een ontwerp indienen, de tekening van de winnaar wordt dan als affiche gebruikt.

11 carnavalisten, waarvan de jongste 15 jaar oud, namen deel. De inzending van Christophe Van der Biest uit Nederhasselt en lid van NKV Van Taujt Op Tasj kon de jury het meest bekoren.

 ‘Wij zijn natuurlijk apetrots dat de tekening van Christophe op de volgende carnavalsaffiche zal prijken’, vertelt een gelukkige Sammy van der Straeten, voorzitter van NKV Van Taujt Op Tasj. ‘Christophe is de man die de ideeën van onze leden kan omzetten in een mooie tekening. Wij kozen bewust voor een liggend ontwerp omdat we dachten hiermee te kunnen scoren en wat blijkt… ook de jury vond het skeun om zien.’

Topartikels editie Ninove-Dender