Urban Trail Halloweentocht van KWB Merchtem

Voor de jaarlijkse Halloweentocht van de KWB wordt voor deze editie uit een ander vaatje getapt. “Mysterie van de nacht” heet het nu, maar het laat zich raden dat het schrik- en bibbereffect van de heksen- en andere soorten duisternistochten van de KWB zeker zal geëvenaard worden.

Het wordt op zaterdag 26 oktober een gezinsvriendelijke wandeltocht van 5km voor jong en oud. Onderweg zijn er verschillende (schrik)verrassingen in deze Urban-Mysterie van de nacht.

Deze keer gaat de tocht door een aantal bekende Merchtemse gebouwen zoals het gemeentehuis, de centrumtuin, het August De Boeckhuis en het oud politiebureau. De KWB dankt daarbij het gemeentebestuur om dit mogelijk te maken. Het is eens een andere manier om kennis te maken met een aantal gebouwen in de gemeente. Integratie op een ludieke manier, noemen ze dat bij de organisatoren.

Uiteraard wordt het nog een pak toffer als ook de deelnemers zich verkleed aandienen. Naast de tocht zijn er nog tal van randactiviteiten en uiteraard ook een hapje en een drankje. De deelnameprijs bedraagt 5 euro voor KWB-leden en 7 euro voor niet-leden. Overigens gaat de naam KWB stilaan op achtergrond verdwijnen want sinds een tijdje is het nu Raak.

Voorinschrijven kan via www.kwbmerchtem.be of via de QR-code op de affiches.(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk