Pop-Up in ’t Park is terug!

Van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli kan je in het Lijsterbespark (park van het OCMW) opnieuw terecht voor de vijfde editie van Pop-up in ’t Park. De Merchtemse jeugdhuizen (Jeugdhuis Ifigineia, Jeugdhuis Tronk en Patricia De Baravan) zorgen voor ambiance en lekkere drankjes.

De Merchtemse jeugdhuizen, jeugddienst en dienst integratie slaan al voor de vijfde keer de handen in elkaar om de Pop-Up in ’t Park te organiseren. “De Pop-Up is meer dan alleen maar een fijne start van de zomer. Het zorgt ook voor integratie, want nieuwe Merchtemnaren worden actief betrokken bij de organisatie”, zegt bevoegd schepen van Jeugd en Integratie Toon Luypaert (cd&v plus).

Op donderdag 4 juli wordt de spits afgebeten door Jeugdhuis Tronk. Vanaf 16 uur organiseren zij een After Work met gezellige muziek en … cocktails natuurlijk. De +18 van KSA Merchtem zorgt voor een lekker hapje. Op vrijdag 5 juli is het de beurt aan Jeugdhuis Ifiginea met dj’s en veel ambiance.

Op zaterdag 6 juli organiseren Jeugdhuis Tronk, Jeugdhuis Ifigineia, Patricia de Baravan en de Nieuwe Merchtemnaren samen een namiddag en avond. Er zal live muziek van 9 Seconds to Rome, Magnum Fox en Bruszko zijn.

De laatste Pop-Updag, op zondag 7 juli, wordt verzorgd door Patricia de Baravan. Kom tussen 11 en 16 uur genieten van een gezellige familienamiddag. Terwijl de kinderen zich amuseren in de mobiele kinderboerderij, speelhoek of met de kinderzoektocht, kunnen de ouders rustig in het zonnetje genieten van een verse cocktail. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk