Huldiging sportlaureaten in sneltreinvaart

In de sportzaal van de Tuinbouwschool werden op vrijdagavond 24 mei de Merchtemse sportlaureaten gehuldigd. De publieke opkomst was minder dan vorig jaar in Brussegem.

De presentatie was op een klein uurtje uit de voeten want presentator Ruben Van Gucht maakte haast. De ex-Merchtemnaar had nog een andere verplichting en zette er duidelijk vaart achter.

Get Insane Sports, twee acrobaten, eentje op de fiets en de andere een echte springveer, zorgden voor een geslaagd intermezzo. Schepen van Sport Toon Luypaert en burgemeester Maarten Mast schuwden het risico niet en fungeerden als obstakel in de acts van Insane.

In het eerste deel kwamen de individuele sporters aan de beurt. Merchtem United, Zvk Zanzibar en Zvc Scouts Juventa werden als kampioen gelauwerd. Ook The Merchtem Cats,  Sportaf Volley Merchtem, HC Blue Sox, BC The Merchtem Eagles mochten aanschuiven op het podium. Sporters uit Merchtemse clubs die sterk presteerden vielen in de prijzen. Niemand van de laureaten ging met lege handen naar huis en achteraf was er nog uitgebreid gelegenheid tot nakaarten. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk