Geuzeneuze ook op Feest in het Landschap op 2 juni

Op zondag 2 juni organiseert het Regionaal Landschap Brabantse Kouters het ‚ÄėFeest in het Landschap‚Äô in samenwerking met de gemeente Merchtem en de provincie Vlaams-Brabant.

Dit jaar strijkt het Feest in het Landschap neer in Brussegem waar men het nieuwe Voedselbos en de gloednieuwe houten speelelementen in het geboortebos kan ontdekken. Het Feest in het Landschap, dat is elk jaar genieten voor jong én oud. Men kan er wandelen, fietsen, workshops volgen, spelen, smullen en ook iets drinken.

Voor wat dat laatste betreft zorgt onder meer Geuzeneuze. De Merchtemse biervereniging staat er met een landschapsbar en zal daar bieren aanbieden van brouwerijen die gelegen zijn in een straal van tien kilometer rond Brussegem. Voorzitter Kris Van Buggenhout en zijn team gingen tijdens de Toer de Geuze niet alleen helpen in Brouwerij Eylenbosch in Zellik, maar proefden er ook het lambiekbier.

Bij de stand van Geuzeneuze zal men kunnen genieten van bieren van Angerik (Dilbeek), De Block (Merchtem), Doks (Asbeek), Eylenbosch (Kobbegem), Girardin (Sint-Ulriks-Kapelle), Kestemont (Dilbeek) en Palm (Steenhuffel). (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk