Alain De Pauw, voorzitter VC Den Boskant Peizegem, overleden

Voetbalclub Den Boskant Peizegem is in diepe rouw want hun voorzitter Alain De Pauw (61) is overleden. Hij werd woensdagmorgen gevonden voor zijn woning en overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij ’s avonds overleden. Alain kon op heel wat sympathie rekenen in Peizegem. De voetbalclub was zijn lang leven en daar zette hij zich ook dag en nacht voor in.

Vorige zaterdag was hij op de derby tussen Merchtem United B en Den Boskant. Hij ontbrak net voor de ploegfoto maar dat werd bij de rust goed gemaakt met een beeld van de voorzitters van beide clubs en enkele sponsors van MU. De sfeer was opperbest en Alain was niet alleen tevreden met de tweede zege tegen de buren, maar ook met het feit dat beide Merchtemse clubs het na afloop goed met mekaar konden vinden.

Ze gaan hem missen bij de geel-blauwen! Spelers, trainers en bestuursleden gaan zeker voor een gepast eresaluut zorgen voor hun voorzitter. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk