MuziCo zoekt muzikanten!

Als je altijd al eens had willen spelen in een dynamisch harmonieorkest, dat doet zich nu de kans voor! MuziCo zoekt namelijk extra muzikale krachten om haar toffe groep muzikanten te versterken.

“We spelen moderne muziek in een klassiek jasje en repeteren elke woensdagavond van 20 tot 22u in de zaal ’t Vijverdal in Merchtem. Iedereen is welkom zolang je maar een harmonie-instrument speelt!“ aldus voorzitter Mark Vanderstraeten.

“Zowel voor kinderen als voor volwassen betaalt MuziCo de kosten van de muziekschool terug wanneer je geslaagd bent. Je kan bij ons ook harmonie-instrumenten huren, zo hoef je dit niet meteen aan te kopen. Redenen genoeg dus om je bij ons aan te sluiten!”

Interesse? info@concordia-merchtem.be of via

Mark Vanderstraeten, voorzitter 0473-57.90.57

Marc Breusegem                             0486-63.05.10

Jonas Huyghe                                   0470-48.82.32

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk