Slechts 16 fietsen voor openbare verkoop

In tegenstelling tot de vorige edities waarbij soms aanhangwagens gevonden fietsen werden aangevoerd werden er deze keer maar 16 tweewielers te koop aangeboden. Wim “The Shaker” De Ridder was alweer de veilingmeester van dienst en de fietsen vonden vlot hun weg naar een nieuwe eigenaar.

Het duurste exemplaar, een koersfiets, kreeg voor 70 euro een nieuwe Flandrien op het zadel. Er was ook nog eentje van 65 euro. De goedkoopste ging weg voor de spotprijs van 3 euro en werd gekocht door Leona Biesemans. En of ze er blij mee was! “Die zal van pas komen voor de kleinkinderen aan zee.”

En zo heeft iedereen wel een reden om eens naar die veiling te komen. De veilingmeester, die was blij dat hij van het snikhete podium kon, en haastte zich meteen naar het dichtstbijzijnde terras voor een colaatje. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk