VK IFI eerde medestichter Roel Lombaert

In 1978 vk IFI boven de doopvont gehouden en was zaalvoetbal in Merchtem een feit. Bijna een halve eeuw later is de club nog altijd alive and kickin‚Äô! Weldra begint het nieuwe zaalvoetbalseizoen en staat vk IFI voor de 45ste maal aan de aftrap hiervan. Met die respectabele staat van dienst is Merchtemse vereniging √©√©n van de oudste clubs in Vlaams Brabant.

Op het laatste etentje brachten de All Stars, een naam die beter bekt van oudstrijders of veteranten, van vk IFI hulde aan Mark Vanderstraeten voor 40 jaar voorzitterschap. Maar het bleef daar niet bij want even later werd ook eresecretaris en medestichter Roel Lombaert gehuldigd (op de foto staand, de vijfde van links). Alle schijnwerpers waren deze keer op Roel gericht voor zijn onmetelijke inzet voor deze club! Uiteraard werd daar op geklonken en werd er vlot gegrabbeld in een ondertussen goed gevulde ton met straffe verhalen. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk