Peggy maakte Marollenboys wegwijs op liggende wip in ‘t Schuurke!

In plaats van de traditionele staande wip opteerden de Marollenboys dit keer voor de liggende wip voor hun jaarlijks kampioenschap boogschieten. Daarvoor trokken ze op zondagvoormiddag 9 juli naar café ’t Schuurke te Sleewagen, net over de grens dus. Uitbaatster Peggy, zelfs actief als boogschutter van de Handboogclub ’t Schuurke, maakte de mannelijke delegatie uit Merchtem wegwijs voor die discipline.

Dat er wat afgelachen werd hoeft geen betoog gezien al de personen die op de foto staan. Finaal was het Jos Fisack die de hoofdvogel afschoot. Hij mocht dan ook als eerste aanschuiven bij de gebakken pensen. Dat er achteraf tussen pens en pint nog menige anekdote naar boven kwam was te verwachten. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk