Gemeente pakt uit met Knabbel- en babbeltocht op 4 juni

Wie graag wandelt of wie graag de eigen gemeente verder wil ontdekken moet zeker meedoen aan de Knabbel- en babbeltocht die het gemeentebestuur organiseert. Die gaat door op zondag 4 juni en met een afstand van 3km is dat wandeltraject zeker niet onoverbrugbaar. Vernieuwde plekjes en baantjes ontdekken en dan nog een proevertjes bij de aankomst, het is mogelijk in Merchtem!

Er wordt vertrokken op Reedijk aan het August De Boeckhuis tussen 10.30 uur en dat tot 12 uur. Vervolgens worden drie haltes aangedaan: de parking Krekelendries, Groene Poort in het Lijsterbespark en het standbeeld Oud-Soldaat op de Krekelendries.

Het eindpunt ligt in de Centrumtuin in de Bogaerdstraat en daar kan men vanaf 11.30 uur genieten van foodtrucks, is er een wedstrijd met een leuke prijs, er staat er een springkasteel te blinken en volgt er ook nog een optreden.

Wie er bij wil zijn dient zich in te schrijven vóór 30 mei 2023 via onderstaand formulier of telefonisch op  052-89.10.99 (tussen 8 – 12u op werkdagen). (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk