Ana Lara Valdes, nieuw gemeenteraadslid voor PRO Merchtem

Op de gemeenteraad van maandag 22 mei presenteerde PRO Merchtem een nieuw gemeenteraadslid in de persoon van Ana Lara Valdes (44). Zij volgt Luc Robberechts op. Deze laatste moest ontslag nemen omdat hij als pachter van een perceel grond (Het Gezonde Plukveld), dat door de gemeente te koop werd aangeboden, zijn voorkooprecht uitoefende. Luc blijft wel lid van het dagelijks bestuur van PRO.

Luc Robberechts

Met Ana Lara Valdes uit de Dendermondestraat komt er opnieuw een vrouw postvatten in de gemeenteraad. Zij is de tiende opvolger op de lijst PRO Merchtem en behaalde bij de verkiezingen 219 stemmen. Ana is geboren in Mexico en kwam in 2003 naar Belgi√ę. Zij is licentiaat psychologie en hier volledig ge√Įntegreerd.

Zij spreekt perfect Nederlands en behaalde in deze taal hier haar Master! Ana heeft twee kinderen, werkt voltijds en runt samen met haar vriend ook nog een webshop in producten en accessoires om drinken aangenamer te maken. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk