Affiche Peizegemkermis voorgesteld in Ten Bos

In de GBS Ten Bos werd de kermisaffiche van Peizegem officieel voorgesteld. Eind april is het immers al zover. Het is iedere keer een leuke gebeurtenis want het is niet alleen de maker van de winnende tekening die in de prijzen valt maar ook de ganse klas van de laureaat.

Dat was deze keer Sienna Buelens (9) van het derde leerjaar van juffrouw Linda. Zij kreeg een snoeppakket van de Peizegemse schepen Lien Casier. Ook schepen van Basisonderwijs Julie Asselman tekende present. En al de medeleerlingen van winnares Sienna waren al even uitgelaten want zijn kregen een uitstap naar Mini Golf De Kouter cadeau.

Peizegem kermist van vrijdag 28 april tot en met zondag 7 mei. De affiche is meer dan goed gevuld. In vergelijking met vorig jaar is er geen familiedag meer op woensdag. Het is de Merchtemse kinderburgemeester die samen met zijn schepenen uit Peizegem de kermis zal openen. De jaarmarkt op maandag valt nu samen met 1 mei en omdat dat voor iedereen een verlofdag is begint het al om 14 uur in plaats van 16 uur.

Nog een blikvanger op zaterdag 6 mei is de Urban Trail. Daarbij krijgt de klas van een Merchtemse school, met de meeste deelnemers, een speciale prijs. De kermis wordt afgesloten op zondag 7 mei met het traditioneel muziekfestival op de kiosk. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk