KWB Merchtem en pater Karel, samen voor Oekraïne

Op 23 maart organiseert KWB Merchtem in zaal Vijverdal een benefiet “Merchtem voor Oekraïne.” Dit alles gebeurt in samenwerking met pater Karel Stautemas, die zelf al heel wat acties op poten zette om dit door oorlog geteisterde land te helpen.

Die donderdagavond wordt er bijeenkomst georganiseerd voor alle bewegingen en sympathisanten die de acties van pater Karel voor Oekraïne een goed hart toedragen en willen ondersteunen. Om 20 uur komt pater Karel zelf vertellen over zijn ervaringen en een uur later is een vrijblijvende bingo. Alle opbrengsten en giften gaan rechtstreeks naar het nieuwe project van pater Karel, namelijk de aankoop van ziekenwagens voor de Oekraïners.

Giften zijn welkom op rekening nummer BE76 4366 2715 7195 (Stam Grimbergen) met mededeling Benefiet Merchtem voor Oekraïne. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk