Verenigd Brussegem kwam samen en klonk op 2023

Alle Groot-Brussegemse verenigingen hadden zondag 29 januari voor de 7de keer, na een onderbreking van drie jaar door corona, de handen in elkaar geslagen om 2023 samen gezellig in te zetten. De werkgroep Verenigd Brussegem wil daarmee de samenwerking versterken en ook zichtbaarder zijn bij de Brussegemnaar. Daarom werd opnieuw een nieuwjaarsreceptie georganiseerd in de kerk voor alle inwoners van de Merchtemse deelgemeente.

Samen een glaasje drinken en een hapje eten, een gezellige babbel met een nieuwe of onbekende buur of om te horen wat de andere verenigingen te bieden hebben, het kon allemaal op dit leuk samenzijn. Erik Kiekens sprak er namens de organisatie en daarna was er nog de speech van burgemeester Maarten Mast. Hij speelde een thuismatch als het ware en liet de Brussegemnaren weten wat er het komende jaar nog allemaal op de planning staat. Uiteraard mocht ook de feestcheque niet ontbreken. Die werd overhandigd door schepenen David De Valck en Toon Luypaert. Door het grote aantal deelnemers was het er eentje van 500 euro.

In de kerk was er ook een fototentoonstelling: “Vluchtelingen zijn van alle tijden” in samenwerking met de Merchtemse fotoclub en de gemeente. Het is duidelijk, ook Brussegem is een feestgemeente. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk