Boksgala Prime Time 12 van Celtix was succes

De Merchtemse sporthal was andermaal vol gelopen voor het boksgala dat Celtix uit Opwijk organiseerde. Het is een jaarlijkse traditie, dat avondje boksen. Deze keer was kickboksen de enige discipline maar de fans werden verwend want met 26 kampen kregen ze tot een kot in de nacht waar voor hun geld.

Er was vooral geopteerd voor clubleden van Celtix. Zij mochten zich nu (en de meesten voor eigen volk) in de kijker knokken. En dat lukte goed. Zeven van de negen Celtixboksers zagen hun kamp onbeslist eindigen. Met één zege en amper één verliespartij was Roger Van Audenhove, de organisator van het event, best tevreden. Hij had er als matchmaker ook voor gezorgd dat in elke kamp gelijkwaardige tegenstanders stonden.

Te onthouden waren zeker de partijen van de Merchtemse meisjes Ines Machtelinckx (13) en Emilie De Leeuw (23), alsook van de debuterende 47-jarige debutant Jacky Lys. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk