Jeugdspelers van KHO Wolvertem Merchtem steunen Kodiel

Samen eens frietjes eten, dat deden de regionale jeugdspelertjes van KHO Wolvertem Merchtem recent. De ouders werden er bij betrokken en betaalden daarvoor een kleine bijdrage. Dat laatste leverde een totaalbedrag op van 250 euro. “Het was niet de bedoeling dat we daar iets zouden aan verdienen,” aldus Kris Van San, de coördinator van de regionale jeugdwerking bij de voetbalclub. “We geven het daarom aan een goed doel, in casu Kodiel uit Peizegem.

De verantwoordelijke van Kodiel, Maureen Jordens, nam die cheque met plezier in ontvangst. “Kodiel is een zorgboerderij waar we een zinvolle dagbesteding aanbieden aan verschillende doelgroepen zoals onder meer thuislozen uit Brussel, mensen van het daghospitaal psychiatrie van OLV Asse en het psychosociaal revalidatiecentrum Perron 70. We werken zonder overheidssubsidies en dit geld kunnen we goed gebruiken voor onze dieren want hun voeding is een serieus kostenplaatje.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk