Merchtem knalt!

De slogan “Blijf in uw kot” gaat op de schop want Merchtem gaat knallen of om het anders te zeggen: “Kom uit uw kot!” De geplande Nieuwjaarshappening op 8 januari 2022 werd helaas geannuleerd, maar nu de COVID-19-maatregelen het weer toelaten, organiseert het gemeentebestuur ‘Merchtem knalt!’.

Dus kom op zaterdag 30 april 2022 naar het centrum van Merchtem (Varkensmarkt) voor een avond vol amusante optredens. Het programma is niet min. Het begint om 18.30 uur met Jean & Les Flamands. Om 20.15 uur zal burgemeester Maarten Mast zijn speech houden en daarna mag het dak eraf. Een kwartier na de toespraak van de burgemeester is het aan De Nieuwe Martelaren. The Knightriders mogen om 22.30 uur hun duivels ontbinden en het dansvuur verder aanpoken.

Binnenkort krijgen de Merchtemnaren hun persoonlijke uitnodiging in de bus. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk