Wolvertemsesteenweg volledig dicht tot maandagochtend 7 maart

De schade die het waterlek in de straat veroorzaakte bleek groter dan verwacht en daarom blijft het verkeer nu in beide richtingen onderbroken. De aannemer van de herstellingswerken heeft er de handen mee vol. Het herstel van de defecten, de opbouw van de onderlagen en de heraanleg van de wegenis zal de rest van de week in beslag nemen.

Behoudens tegenbericht zal de Wolvertemsesteenweg maandagochtend 7 maart om 6 uur ’s morgens terug worden opengesteld. In principe zouden de herstellingswerkzaamheden dan voldoende uitgehard en afgekoeld moeten zijn. Deze timing biedt de beste garanties voor het vlot verloop van de ochtendspits na het krokusverlof.

Ondertussen moet het doorgaand verkeer de omleiding volgen. Bestuurders die van Opwijk en Buggenhout komen dienen via Londerzeel naar Meise te rijden. In de tegenovergestelde richting gaat het via Dooren, Kalkovenlaan en Spiegellaan. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk