Cafe ’t Pandoerken verkocht, Bizon blijft voorlopig

Goed nieuws voor de klanten van cafébaas Willy, alias Bizon. Zij, alsook alle verenigingen die er hun lokaal hebben, kunnen voorlopig nog in hun stamkroeg terecht. ’t Pandoerken is verkocht en de nieuwe eigenaar luistert naar de naam Jurgen Van Campenhout. Hij is de drankenleverancier van de Merchtemse zaak en is dus geen onbekende in de Stationsstraat. De drankencentrale van Van Campenhout is gevestigd in Grimbergen. En Willy zelf, die is niet ontevreden. “Laat ons zeggen dat ik de komende maanden nog aan de slag blijf en wat daarna komt, dat zien we dan wel.” (eb)


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...