Alle schoolkinderen krijgen speelkaart

Met de grote vakantie voor de boeg wordt in het gemeentebestuur ook aan de kinderen gedacht. Die willen ook wel eens buiten spelen i.p.v. de hele dag op de tablet of i-phone te tokkelen. Om iedereen te informeren over de leukste speelplekjes in de gemeente werd een heuse ‘speelkaart’ ontworpen door Emma Thyssen.

Die speelkaart geeft een overzicht van alle ontmoetingspleinen en -pleintjes in de gemeente. Zo kunnen kinderen, ouders en grootouders makkelijk de weg vinden naar de speelterreinen in hun buurt. De speelkaart werd voorgestelde door schepen Toon Luypaert en jeugdconsulent Tom Vastenavondt.

Alle leerlingen van de Merchtemse lagere en kleuterscholen krijgen nog voor de zomervakantie de speelkaart mee in hun boekentas, zodat ze tijdens de vakantie op ontdekkingstocht kunnen gaan. Je kan de speelkaart ook downloaden via www.merchtem.be/speelkaart.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk