Studeren kan nu in feestzaal Brussegem

Op maandag 17 mei gingen de deuren van de gemeentelijke feestzaal in Brussegem om studenten te verwelkomen die er in alle rust hun cursussen kunnen instuderen. Er zijn 53 plaatsen die tot woensdag 30 juni kunnen gebruikt worden om te studeren. Thuis studeren is immers niet voor iedereen evident, zeker niet met ouders die thuis werken of broers of zussen die in huis rond lopen.

Uiteraard worden in de blokspot ook de coronaregels gerespecteerd. Afstand houden is daarbij één van de belangrijkste. Wil je ook studeren in de feestzaal in Brussegem dan kan je een plaatsje reserveren via www.merchtem.be/blokspot.

Foto: Burgmeester Mast en schepen Luypaert demonstreren even de veilige afstand tussen de studeerplekjes.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk