Goud voor Jean en Stanske

Jean Thomas en Stanske (Constance) Verlooy (beiden 74) mochten op de eerste dag van mei hun gouden huwelijksjubileum vieren. Stanske staat gekend als een uitstekende kokkin en er zal dus wel heel wat lekkers op tafel hebben gestaan voor dochter Linda, schoonzoon Didier en kleinzoon Remko.  

Jean werkte in de drukkerij van de NMBS en Stanske in de bejaardenzorg in het OCMW van Merchtem. Op 1 mei 1971 huwden zij in Sint-Jans-Molenbeek. Ondertussen wonen zij al vele jaren in De Heide in Peizegem. Stanske was als kokkin actief voor veel verenigingen in Merchtem, Brussegem en Peizegem. “We hebben ooit 600 klanten bediend op één dag tijdens een eetfestijn voor Kodiel,” zegt Stanske lachend. “Mijn specialiteit was kalkoengebraad met champignonsaus”.

Burgemeester Maarten Mast en schepen David De Valck gingen de jubilarissen feliciteren in hun mooie tuin in de schaduw van de Peizegemse kerktoren. Ze hadden o.m. een fles Saint-Amour mee, twee speciale glazen en een mooi fotoboek met foto’s van de leden van de Merchtemse Fotoclub.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk