Concordia speelt troostconcert in Centrum-Tuin

Het voorbije weekend was niet alleen gekenmerkt door het heropenen van de horeca terrrasjes na maanden van inactiviteit maar werd door Ferm (het vroegere KVLV) ook uitgeroepen als troostweekend. Onder de naam Fermate werden op diverse troostplekken in Vlaanderen niet minder dan 125 kleine concerten gegeven, in samenwerking met VLAMO.

In Merchtem had de Koninklijke Muziekmaatschappij Concordia gevolg gegeven aan de oproep van Ferm. Zo kon je zondagmorgen in de centrum-tuin als aperitief gaan genieten van een concert waarbij een twaalftal muzikanten o.m. Circles of Consolation uitvoerde, een werk dat in opdracht van VLAMO speciaal voor deze dag werd gecomponeerd.

FERM Merchtem had zelf vier fietsroutes afgebakend die tijdens de 10 dagen van Heel het Land (van 30 april tot 9 mei) konden gereden worden.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk