De Bierbron in Terspelt Business Park

De Bierbron verhuisde, na meer dan 20 jaar, naar een nieuwe locatie in het Terspelt Business Park. Dat is een bedrijven- en kantorencomplex van vijftienduizend vierkante meter, goed voor meer dan 50 units. Het nieuwe adres van De Bierbron is Koeweideblock 4 D 5 maar, voor u zich in de haren gaat krabben, simpel gezegd: vlak aan het containerpark in de Koeweidestraat. Het team van de bierbron is erg blij met de nieuwe locatie die ruimte genoeg biedt om hun rijk assortiment aan dranken en delicatessen uit te stallen.

Burgemeester Maarten Mast en schepen David De Valck waren naar het nieuwe businesspark gekomen om de opening van De Bierbron een officieel karakter te geven. Ook Frank en Jo Thomas, gekend als verdelers van tractoren en landbouwmachines, waren aanwezig. Zij hebben het business park gerealiseerd op gronden van de familie Thomas.

“Zo’n business park is goed voor de lokale tewerkstelling,” gaf schepen De Valck mee. Ook burgemeester Mast prees het initiatief. De Bierbron is alvast zeer blij met zijn nieuwe stek tegenover het containerpark. Er zijn voldoende parkeerplaatsen zodat het in- en uitladen van bakken makkelijk kan verlopen. Om dat nog veiliger te maken wordt nagedacht om de snelheid tot 30 km per uur te beperken en vrachtwagens in de zone voor De Bierbron te weren.

Op de nieuwe locatie is er ook plaats voor Café ’t Saske, een leuke zaak waar je iets kan knabbelen en van een lekker drankje genieten. Voorlopig blijft de deur echter op slot – coronamaatregel – maar eens groen licht gegeven kan je er terecht van maandag tot en met vrijdag, van 11 tot 18 uur. De Bierbron zelf is open van 9 tot 18 uur, zondag en maandag gesloten.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk